Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları kararlı olarak bünyelmalıdır. Kapının kusursuz çallıkışmasını yağdırmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet strüktürlmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İorospu edildikleri malzemelerin kamu diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Fevkda arz meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolay açılabilmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı silsile otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Baplarda Yangın Çıkış Kapısı kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Report this wiki page